Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: Apache Problem

Project highlights: Stable Version: 1.6.1, Development Version: 1.7.6

current
Discussion topic

Back to topic list

Re: Apache Problem

Reply

Author Jared Greenwald <greenwaldjared at gmail dot com>
Full name Jared Greenwald <greenwaldjared at gmail dot com>
Date 2007-11-27 07:11:09 PST
Message The XMLRPC interface isn't something that you would look at in your
browser. The fact that you see the test page at all means that the
server is up and running. You could try running the test command -
that would test the client/server pieces are working. Something
like....

cadmin.py -s http://localhost/XMLRPC test

If you don't get any errors from that, you should be all set to start
working with current.

-Jared

On Nov 27, 2007 9:36 AM, Darryl Plank <Darryl dot Plank at aems dot net> wrote:
> All my conf.d files also have 644 permissions and are owned by root/root.
>
> Also, I do have an "Include conf.d/*.conf" line in my
> "/etc/httpd/conf/httpd.conf" file.
>
> The problem is that when I launch apache with:
>
> apachectl -k start
>
> all I get in my mozilla browser is the "Red Hat Enterprise Linux Test Page".
> Is this normal for this stage of the installation?
>
> -- Darryl
>
> --------------------​--------------------​--------------------​---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cu​rrent.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help at current dot tigris dot org
>
>

« Previous message in topic | 13 of 27 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

                                                             Re: RE : RE : Apache Problem Jared Greenwald <greenwaldjared at gmail dot com> Jared Greenwald <greenwaldjared at gmail dot com> 2007-11-29 06:24:14 PST
                                                                 RE : RE : RE : Apache Problem dplank Darryl Plank 2007-11-29 06:31:04 PST
Page: of 2 « Previous | Next »
Messages per page: