Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: admin create_channel problems

Project highlights: Stable Version: 1.6.1, Development Version: 1.7.6

current
Discussion topic

2020-03-13: This site is going to be decommissioned and shut down very soon. Please copy and archive any data you wish to keep ASAP

Back to topic list

Re: admin create_channel problems

Reply

Author nathanku
Full name nathan
Date 2005-05-11 09:17:36 PDT
Message Looks like that was it... thanks.

On Tue, 2005-05-10 at 21:10 -0400, Jack Neely wrote:
> Nathan,
>
> Looks like your schema doesn't exist in the database. Did you run
> cinstall initdb?
>
> Jack
>
> --------------------​--------------------​--------------------​---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cu​rrent.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help at current dot tigris dot org
>

« Previous message in topic | 6 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

admin create_channel problems nathanku nathan 2005-05-10 12:13:32 PDT
     Re: admin create_channel problems Jack Neely <jjneely at pams dot ncsu dot edu> Jack Neely <jjneely at pams dot ncsu dot edu> 2005-05-10 13:37:57 PDT
         Re: admin create_channel problems theslack Jack Neely 2005-05-10 16:06:44 PDT
             Re: admin create_channel problems nathanku nathan 2005-05-10 16:45:31 PDT
                 Re: admin create_channel problems theslack Jack Neely 2005-05-10 18:10:31 PDT
                     Re: admin create_channel problems nathanku nathan 2005-05-11 09:17:36 PDT
Messages per page: