Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Hardware profile sending problem

Project highlights: Stable Version: 1.6.1, Development Version: 1.7.6

current
Discussion topic

Back to topic list

Hardware profile sending problem

Reply

Author vlad
Full name Vladimir
Date 2004-05-30 07:22:39 PDT
Message Hello . For the last period of time when I run rhn_register command I started to receive an error "problem sending hardware profile " .
It happens when with RH 7.x and 2.1 clients as well .What could be the reason for that .
      Thanks .

  Yours ,
                Vladimir Berezovski .


********************​********************​********************​********************​***
Information contained in this email message is intended only for use of the individual or entity named above. If the reader of this message is not the intended recipient, or the employee or agent responsible to deliver it to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please immediately notify the postmaster at nds dot com and destroy the original message.
********************​********************​********************​********************​***

--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cu​rrent.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help at current dot tigris dot org

« Previous message in topic | 1 of 1 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Hardware profile sending problem vlad Vladimir 2004-05-30 07:22:39 PDT
Messages per page: