Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > dev > 1.5.5rc1 not working

Project highlights: Stable Version: 1.6.1, Development Version: 1.7.6

current
Discussion topic

Back to topic list

1.5.5rc1 not working

Reply

Author josvos
Full name Jos Vos
Date 2003-06-13 06:36:13 PDT
Message Hi,

We've tried some things with 1.5.5rc1, without success. Running
an up2date client on RH 9 results in too many open files on the
client (it starts 1021 https connections and then starts an
endless loop!!!) and running a client on RH 7.3 results in:

  Fetching package list for channel: rh7.3...
  There was a fatal error communicating with the server. The message was:
  404: "Not Found" while attempting to get
  $RHN/rh7.3/listPack​ages/20030613104504

Before we dig further: any known problems with 1.5.5rc1?

Thanks,

--
-- Jos Vos <jos at xos dot nl>
-- X/OS Experts in Open Systems BV | Phone: +31 20 6938364
-- Amsterdam, The Netherlands | Fax: +31 20 6948204

--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@curr​ent.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help at current dot tigris dot org

« Previous message in topic | 1 of 4 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

1.5.5rc1 not working josvos Jos Vos 2003-06-13 06:36:13 PDT
     Re: 1.5.5rc1 not working jwbernin John Berninger 2003-06-13 08:15:33 PDT
         Re: 1.5.5rc1 not working josvos Jos Vos 2003-06-13 08:35:15 PDT
         Re: 1.5.5rc1 not working josvos Jos Vos 2003-06-15 09:13:44 PDT
Messages per page: